Auping Store Kortrijk: een bijzondere visie op slapen

We zijn trots dat we jou als Auping Store de grootste keuze aan Auping in Zuid-West-Vlaanderen kunnen aanbieden. De Auping Store ligt naast De Nachtwacht en behoort tot hetzelfde bedrijf. In onze unieke Auping Store wordt op aantrekkelijke wijze het complete assortiment van Auping gepresenteerd. Van ventilerende spiraalbodems tot drukverlagende matras en de nachtkastjes van Auping. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring. En van dekbedovertrek tot het unieke Auping Royal bed.

Auping boxsprings: optimale ondersteuning en ventilatie

Een Auping boxspring biedt een betere ondersteuning dan gewone bedden door de verende spiraalbodem. Deze bodem verlaagt de druk in de juiste delen van jouw lichaam waardoor deze ontlast worden. Daarnaast staat de Auping boxspring bekend om een optimale ventilatie en luchtcirculatie door de open ruimte in het matras.

Maar een boxspring van Auping is zeker niet alleen een lust voor het slapende oog; door de vele keuzemogelijkheden op het gebied van design en afwerking kan je jouw boxspring zelf samenstellen naar eigen smaak en geniet je ook overdag van een prachtig afgestemd geheel in jouw slaapkamer.

 

Auping bedden: design en comfort

Waarom kiezen voor een Auping bed? Een Auping bed staat voor design, comfort en de nachtrust waar je altijd al van gedroomd hebt. Deze beloftes komt Auping na door:

  • Optimale ondersteuning van jouw lichaam
  • Ergonomische matrassen en bedbodems
  • Flexibele design oplossingen voor jouw slaapkamer
  • Duurzame ontwikkeling met oog voor detail
  • Innovatie en voortdurende evolutie op basis van de nieuwste comforteisen

 

Auping matrassen: duurzaam en ergonomisch

Auping biedt verschillende types matrassen aan. Stuk voor stuk van goede kwaliteit. Maar welke Auping matras kies je nu het beste? Dat hangt af van jouw persoonlijke behoeften. Wij helpen jou graag bij deze keuze. 

Naast de verschillende types, biedt Auping ook heel wat keuzemogelijkheden op vlak van maten en hardheid. Een eenpersoons-, een tweepersoonsmatras of twee losse matrassen verbonden met topmatras van Auping? Soft, medium, hard of nog harder? Het kan allemaal!   

 

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Het bed kiezen dat het best bij jou past? Er komt meer bij kijken dan je denkt!

Amélie helpt jou graag bij elke stap.