De ultieme perfectie

Droom weg bij de 2 meest luxueuze bedden ter wereld en ervaar de ultieme perfectie op vlak van slaapgenot.

De ultieme perfectie op het vlak van slaapgenot

Maak kennis met de Vividus van Hästens en de Diamond Majesty van Vispring, twee unieke bedden met royaal karakter en sterallure.

Dat laatste mag je letterlijk nemen, want bekende slapers zoals Drake, Beyoncé, George Clooney, en vele anderen hebben zich laten omarmen door de verfijning van deze bedden. 

We plaatsen deze twee toppers graag even naast elkaar, dus leun achterover en ontdek waarom deze bedden zo geliefd zijn.

Hästens' Vividus: Scandinavisch Meesterwerk

Voor liefhebbers van Scandinavische elegantie is er de Vividus van Hästens. Altijd in combinatie met een topper voor dat ultieme 'nestgevoel'. De met de hand gemaakte matrassen, gevuld met een mix van wol, katoen en paardenstaarthaar, bieden een zachte, luxueuze slaapervaring.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar altijd voorzien van het iconische ruitje dat doorheen de jaren het handelsmerk is geworden van Hästens.

Ontdek onze Hästens floor

Om je nog iets dichter bij de zevende hemel te brengen, hebben we onze Hästens-collectie ondergebracht op de bovenste verdieping. Breng een bezoek aan onze Hästens floor en ontdek er de volledige collectie.

Vispring's Diamond Majesty: Koninklijke Verfijning

In de wereld van luxe bedden is de Diamond Majesty van Vispring er eentje om te koesteren. De Diamond Majesty ademt klasse uit met zijn chique en tijdloze uitstraling. Denk maar aan royale hoodborden in rijkelijke stoffen, voorzien van de fijnste details en matrassen vervaardigd uit natuurmaterialen zoals wol, katoen, cashmere, zijde en zelfs paardenstaarthaar. Kortom een vorstelijke uitstraling met een al even uniek liggevoel!

Met een ruime keuze aan stoffen, hoofdborden en potensets bouw jezel jouw ultieme droombed dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Ontdek onze Vispring corner

Laat je in onze Vispring corner betoveren door onze elegante collectie aan Vispring boxsprings en hoofdborden.

Wat hebben ze gemeen?

Ondanks hun uniek karakter delen Hästens en Vispring een gemeenschappelijk doel, namelijk het blijven streven naar de ultieme perfectie!

Beide merken gebruiken de beste en fijnste natuurmaterialen om een zalig ligcomfort, perfecte klimatisatie, lange levensduur en afwezigheid van synthetische stoffen te garanderen.

Hun ambachtelijke productieproces wordt steeds nauwlettend in de gaten gehouden, en iedere bestelling, ieder bed wordt zeg maar à la carte en met de hoogste zorg geproduceerd.

Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van Vispring of voor het Iconisch ruitje van Hästens, één ding is zeker: deze bedden beloven niet alleen een zalige nachtrust, maar nemen je ook mee op een reis naar het hoogtepunt van luxe. Sweet dreams!

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Kijk binnen bij De Nachtwacht

Lees ook

  • Wat zijn de voordelen van een matras met paardenhaar?

    Paardenhaar heeft enkele fantastische eigenschappen...

  • Een natuurlijk matras: de kracht van wol

    Wol is een van de hoofdbestanddelen natuurlijke matrassen. Ontdek de verrassende voordelen van wol!

  • Een boxspring kopen? Sta stil bij deze punten.

    Waar moet je op letten bij de aankoop van een boxspring? Lees hier de belangrijkste punten.