Magnitude

Magnitude, een luxebed naar jouw keuze

Magnitude is een uniek bedconcept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. Je kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd. Magnitude laat ergonomie samengaan met esthetiek.

Meesters in het stofferen van boxsprings 

Het vakmanschap van de handgemaakte Magnitude-boxsprings wordt reeds sinds 1930 aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie. Sinds de oprichting van De Nachtwacht werken we samen met het Belgische boxspring-merk Magnitude. Ze zijn niet alleen meesters in het stofferen van boxsprings, ook jouw nachtkastjes, bedbanken - en koffers worden gestoffeerd. Je kiest de vorm en afmetingen van het hoofdbord en bepaalt de stoffen, ook jouw eigen stof kan. Magnitude is op en top Vlaams met productie in Harelbeke en Maldegem. Het stofferen gebeurt met een passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail.

Daarom kies je voor Magnitude

  • Hoogstpersoonlijk luxebed: kies zelf het uitzicht dat je wil
  • Ambachtelijke stielkennis sinds 1930 in Harelbeke
  • Kies een matras met hoogwaardige materialen volgens jouw eisen
  • Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding
  • Prijs boxspring en matras van 180x200: vanaf 3.625 euro (catalogusprijs)

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Met Magnitude slaap je uniek

Het bedconcept van Magnitude is de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort. Met Magnitude kies je voor de perfecte ondersteuning, met een grote waaier aan ligcomforten (van heel hard tot heel zacht). De matrassen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals talalay-latex en geharde pocketveren.

Magnitude accessoires

Ook de decoratieve plaids, kussens & bedspreien worden volledig naar jouw wens gemaakt. Het is een compleet en luxueus beddengamma met zowel klassieke als moderne toetsen.

Test jouw Magnitude in Het Testnest 

Het kiezen van een goed en juist bed is best wel een belangrijke beslissing. Je slaapt er dan maar beter een nachtje over. In Het Testnest van De Nachtwacht bijvoorbeeld. In een uitgeruste studio in loftstijl kan je een nachtje doorbrengen op de matras van jouw dromen. Je betaalt er een kleine vergoeding voor, maar die krijg je teruggestort bij aankoop van jouw bed. 

Proberen? Het Testnest wacht op jou…