Kussenslopen

Jouw hoofd laten rusten op natuurlijke materialen 

Een kussenovertrek zorgt voor mooie decoratie, maar is ook hetgene waarmee je gezicht gedurende vele uren in contact komt. De Nachtwacht kiest voor aangename natuurmaterialen, die in België of in de buurlanden geproduceerd zijn, vrij van schadelijke stoffen. Lees hier alles over de voordelen van slapen op zijde of linnen

Kussenslopen op maat

Bij De Nachtwacht hebben we een grote keuze aan kleuren, merken en materialen op voorraad. Maar bij specifieke wensen kunnen de kussenslopen natuurlijk ook op jouw wensen afgestemd en besteld worden.

Kom zeker eens langs bij De Nachtwacht of in onze Auping Store en laat je adviseren door onze slaap experts. Online je vraag stellen is uiteraard ook mogelijk!

Meer info arrow

Kussenslopen bij De Nachtwacht

  • Grote keuze aan kleuren, materialen en merken
  • Kunnen op maat besteld worden
  • Professioneel advies
  • Selectie van de betere merken

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

Natuurmaterialen 

Katoensatijn

Een satijnen kussensloop uit katoen is makkelijk te onderhouden en voelt heerlijk zacht aan.

Zijde

Een zijden kussensloop heeft dan weer het voordeel dat het zodanig glad is, waardoor het huidherstellende eigenschappen toegeschreven wordt.

Let op: verwar een satijn kussensloop niet met een zijden kussensloop, lees hier het verschil

Een zijden kussensloop bestaat uit proteïnen, net als de huid, waardoor het ook vaak anti-rimpel kussensloop genoemd wordt. Lees hier over de voordelen van zijde

Molton als bescherming 

Onder een kussensloop komt meestal nog een molton kussensloop of een andere bescherming. Deze verlengt de levensduur van het kussen, kan het transpireren tegengaan of kan zelfs anti-allergisch behandeld zijn. 

Welke afmeting moet je kiezen? 

De Belgische standaardafmeting voor kussenslopen zijn 40x60, 50x70, 60x60 en 65x65. In Nederland is de maat voor een kussenovertrek van 60x70 standaard. 

Kom eens langs of contacteer ons, we begeleiden jou graag bij het zoeken naar de perfecte kussenslopen. 

Ontdek onze webshop

Bestel of reserveer online jouw favoriet bedlinnen en textiel.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies