Must visit - De Ardennen Lodge

Een frisse neus halen in het prachtige Ardennenlandschap en 's nachts genieten van een deugddoende nachtrust in alle comfort? Dat kan! Strijk neer in een van de Vispring-bedden van de Ardennen Lodge.

Eén met de natuur

In La Roche-en-Ardenne vind je de Ardennen Lodge, een luxueuze vakantiewoning omgeven door de natuur en voorzien van 7 slaapkamers, geschikt voor een uitje met wel 15 personen.

In de lichtrijke en Scandinavisch ingerichte ruimtes is het zalig ontspannen na een wandeling of kajaktocht in de uitgestrekte natuur van Samrée. Een hapje en drankje in de loungeruimte? Die tover je in no-time op tafel in de ruime en volledig uitgeruste keuken. Elke hobbykok zal hier naar hartenlust kunnen kokerellen en experimenteren, beloofd!

Pure ontspanning

Verder is er ook nog de wellnessruimte, waar je volledig tot rust komt met uitzicht op het domein van maar liefst 80 are. Heerlijk!

Ben je klaar met genieten van de jetpool, Finse sauna of hydromassage douche? Dan zet je de ultieme ontspanning gewoon voort in de kwaliteitsvol ingerichte slaapkamers.

De sterren van de ruimte zijn zonder twijfel de kwalitatieve, handgemaakte en natuurlijke boxsprings van Vispring, geleverd en goedgekeurd door De Nachtwacht!

Luxueus slapen in een bed van Vispring

De Vispring-bedden zijn gemaakt met uitsluitend de meest verfijnde natuurlijke materialen, zoals zijde, paardenstaarthaar, kasjmier, Britse wol en zelfs de zeldzame Vicuña Wol. Zowel in de keuze van grondstoffen als in de manier waarop de boxsprings en matrassen met de hand worden vervaardigd, wordt er voortdurend respect getoond voor de natuur. Door gebruik te maken van deze natuurlijke materialen geniet je telkens van het ideale slaapklimaat en een knus liggevoel.

Kortom, naast een ongeëvenaard slaapcomfort passen deze bedden perfect binnen de filosofie die de hele Lodge omarmt, namelijk één worden met de natuur.

 

logo

Droom je al weg bij het lezen van deze beschrijving? Laad, in goed gezelschap, je batterijen op en start het jaar met een verblijf in De Ardennen Lodge!

Vispring testen in De Nachtwacht?

Geen tijd om naar de Ardennen te trekken?

In onze gezellige showroom te Kortrijk kan je ook in alle rust de handgemaakt en natuurlijke matrassen en bedden van Vispring komen testen.

De nachtwacht - Schapen

Lees ook

  • De ultieme perfectie

    Droom weg bij de 2 meest luxueuze bedden ter wereld en ervaar de ultieme perfectie op vlak van slaapgenot.

  • Wat zijn de voordelen van een matras met paardenhaar?

    Paardenhaar heeft enkele fantastische eigenschappen...

  • Een boxspring kopen? Sta stil bij deze punten.

    Waar moet je op letten bij de aankoop van een boxspring? Lees hier de belangrijkste punten.