Mooois 6: kijk door een roze bril

Laat je inspireren door deze zesde editie van Mooois!

Heb je het ritme ook alweer te pakken, of ga je de voet toch nog even van het gaspedaal laten? Misschien zelfs wel permanent? De kans is hoe dan ook groot dat het coronavirus je op een andere manier naar het leven heeft doen kijken. We zijn op een aantal fronten met z’n allen back to basics gegaan. Maar we hebben onszelf ook heruitgevonden.

Dus ja, we kijken nu toch wat met een andere bril naar het leven. Naar onszelf. Naar onze job of onze business. Hebben we meer veerkracht nu? Andere dromen en ambities? Wij delen de onze graag met jou. We zijn terug van nooit echt weggeweest. Door welke bril kijk jij voortaan? In deze zesde editie van Mooois blikken we terug en tegelijk vooruit. En het ziet er kleurrijk uit, dat kunnen we je al wel verklappen. Opnieuw een fijne samenwerking met Juweliers Casteur, Optiek Decraene en Het Modehuis! 

Blader hier door Mooois 6! 

Ontvang jij graag een papieren versie? Contacteer ons, dan zorgen we er voor dat er snel een Mooois krantje jouw richting uit komt, of kom jouw exemplaar ophalen in onze winkel.