Lexington summer collectie 2022

Leven in het paradijs met de summer collection 2022

Lexington zomercollectie 2022 - leven in het paradijs

We hebben allemaal ons paradijs of op zijn minst een droom ervan. Die droom omvat genieten van luie zomerdagen, de kunst van het nietsdoen beoefenen, quality time spenderen met vrienden en familie, smullen van lekker eten, en nippen aan verfrissende drankjes. De werkelijke omgeving van onze dromen kan echter variëren: het kan bijvoorbeeld een exotisch eiland zijn, een elegant jacht of een klein strandhuisje op een verborgen plek. Het maakt eigenlijk niet uit, zolang je maar het gevoel krijgt dat je in jouw paradijs bent.

De vluchtige zomers hier in België maken het seizoen extra kostbaar. De zomer is een paradijs voor ons, we genieten van alles wat deze periode te bieden heeft en zouden dit seizoen dan ook eindeloos willen verlengen. De zomercollectie van Lexington is dit jaar geïnspireerd op dat gevoel. Het gaat om je vrij voelen en alle verplichtingen even te vermijden. Daarnaast haalde Kristina Lindhe, creatief directeur van Lexington, dit jaar ook inspiratie uit de geraffineerde safarilook. Milde kleuren, zoals een zacht groen, havergeel en koraalroze worden gecombineerd met fris blauw en wit. Samen roepen deze kleuren een echt zomergevoel op.

De aquarelstreep die we al in vorige Lexington collecties zagen, komt ook dit seizoen terug. Maar deze nieuwe uitvoering is goed te combineren met de nieuwe bladprint in de collectie. Deze print is beschikbaar in groen/wit en blauw/wit. Dezelfde kleuren komen ook terug in al het beddengoed, plaids en sierkussens van dit jaar. Het zachte groen wordt gebruikt om de safari-inspiratie te benadrukken. De koraalroze decoratieve bloemenprints en strepen, te zien in de sierkussens, roepen een flirterige zomerse vibe op.

Je ontdekt deze vrolijke zomercollectie nu in onze Nachtwacht winkel! Contacteer ons gerust bij vragen over deze Lexington collectie.