Nieuw: De Nachtwacht Boutique webshop!

Vanaf nu shop je het fijnste bedlinnen, waar en wanneer jij dit wenst, want De Nachtwacht heeft nu ook een webshop! We hebben zorgvuldig een prachtige basiscollectie samengesteld, samen met enkele must-haves die absoluut niet mogen ontbreken in jouw slaapkamer.

De Nachtwacht Boutique Webshop

Nog geen jaar geleden zag onze boutique-afdeling het levenslicht, maar omdat we merken dat de vraag naar kwalitatief en stijlvol bedlinnen en textiel groot is, zijn we nog een stapje verder gegaan.Via onze gloednieuwe webshop brengen we een zorgvuldig geselecteerde collectie tot bij jou thuis!

Ben je op zoek naar een nieuwe dekbedovertrekset, matrasbeschermer of hoeslaken? 

Deze shop je vanaf nu eenvoudig online! We hebben ook enkele leuke accessoires op de online shop toegevoegd die ideaal zijn om cadeau te doen of gewoon om lekker zelf te houden. Kortom, zeker de moeite om eens door te snuisteren!

 

Online kopen of reserveren?

We hechten bij De Nachtwacht enorm veel belang aan persoonlijk advies en willen dan ook dat je altijd de juiste keuze maakt. Daarom hoef je bij twijfel de producten niet onmiddellijk aan te kopen, maar kun je deze reserveren in de winkel voor een periode van 48 uur. Op die manier kun je na het werk gerust nog even langskomen voor advies, bedstyling op maat of om verschillende items te vergelijken.

Online niet gevonden wat je zocht?

In onze fysieke Boutique beschikken we over een ruimere collectie aan bedtextiel. Contacteer ons gerust als u op zoek bent naar een specifiek product of spring binnen in onze showroom, ons team van Nachtwachters en tevens slaapexperten helpen jou graag verder.