Vraag het aan onze experten

Het team van De Nachtwacht? Dat is één grote familie. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Schrik dus niet als je ons plots over nonkel Kim hoort spreken, want dat is hij echt. We vullen elkaar perfect aan, elk vanuit onze eigen passie. Maar allemaal met die ene missie voor ogen: tot het uiterste gaan voor het bed dat het best bij jou past!

De Nachtwacht - experts in slaapadvies Kim

Kim, expert slaapgenot

Favoriete thema: ergonomie

Ik koester een grote passie voor het surfen. Een aantal keer per jaar trek ik er met mijn vrienden of drie zonen op uit om ons uit te leven op het water. Zalige sport, maar erg belastend voor de rug. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met ergonomische klachten bij het kiezen van een bed.

Heb jij soms last van nek- of rugpijn? Twijfel je aan jouw slaaphouding? Ik deel graag mijn advies. 

Marijke

Marijke, experte slaapgenot

Favoriete thema: hoofdkussens

Als moeder van vier kinderen, waaronder Victore en Mathilde, word ik wel eens de "moederkloek" van De Nachtwacht genoemd. Als zijslaper, had ik wel eens last van pijn aan de schouders en een stijve nek. Een goed hoofdkussen verloste me van deze klachten. 

Nood aan een nieuw hoofdkussen? Kom dan zeker eens langs bij De Nachtwacht. 

De Nachtwacht - experts in slaapadvies Victore

Victore, experte slaapgenot

Favoriete thema: bedlinnen

Ik studeerde af als schoonheidsspecialiste. Mijn passie voor esthetiek en mooie dingen komt volledig tot zijn recht in de afwerking van onze bedden.

Samen met jou ga ik op zoek naar het juiste bedlinnen om jouw slaapkamer mee aan te kleden. Want geef toe: hoe mooi, stijlvol en rijkelijk je slaapkamer ook werd ingericht, een bed heeft er steeds een centrale plaats. De keuze voor het juiste bedlinnen is dan ook geen detail. Ook de planning voor de levering van jouw bed of matras neem ik met veel plezier voor mijn rekening! 

Mathilde

Mathilde, experte slaapgenot

De duizendpoot van De Nachtwacht

Ik ben een echt ochtendmens. 's Morgens sta ik graag vroeg op om te gaan joggen en me voor te bereiden op mijn volgende marathon. Wanneer De Nachtwacht zijn deuren opent, heb ik er dus vaak al een actieve ochtend op zitten.

Als administratieve duizendpoot en allround verkoopster help ik jou graag in je zoektocht naar jouw droombed en volg ik achteraf ook jouw bestelling op. 

Amélie

Amélie, experte slaapgenot

Verantwoordelijke Auping

Lopen en fietsen, het zijn maar twee van mijn favoriete sporten. Mezelf in het zweet werken, vaak in wedstrijdverband en in duo met mijn vriend, ik hou ervan!

Dat jonge en energieke, ik vind het ook terug in Auping, het Nederlandse merk waar we bij De Nachtwacht een hele brand store rond uitbouwden.

Ik geniet ervan mensen te helpen, ook in het Frans, want dat is mijn moedertaal.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies Olivier

Olivier, expert op verplaatsing

Levering - en plaatsing

Mijn schoonbroer/collega Lievin en ik, kennen elkaar door en door, we zijn dan ook perfect op elkaar afgestemd wat ons een sterk team maakt. 

Wanneer we goedgezind jouw oprit oprijden dan ben jij dit gegarandeerd ook! Hoe kan het ook anders, vanaf dan ga je enkel nog zalige nachten tegemoet.

 

Lievin

Lievin, expert op verplaatsing

Levering - en plaatsing

Elke dag vertrek ik samen met mijn schoonbroer op pad om klanten gelukkig te maken, zijnde met hun nieuwe matras of volledig nieuwe bedopstelling.

Met een glimlach en de juiste werktools, installeren we jouw nieuw bed. Mits gewenst, nemen we het oude gratis mee. Zo kan jij direct genieten zonder opruimzorgen!

 

Annelie

Annelie, marketing & sociale media

Favoriete thema: storytelling

Verhalen moeten verteld worden en mooie beelden zijn er om te delen!

Of het nu een blogbericht, een post op sociale media of een filmpje is...ik zit er sowieso voor iets tussen!

Na een deugddoende wandeling en met een tas koffie in de hand start ik de dag met het beantwoorden van jullie berichtjes op sociale media.

Heb je een vraag of een leuke realisatie foto van bij jou thuis? Neem contact op, ik hoor graag van jou.

Annelie@denachtwacht.be