Schramm

Schramm staat voor Duitse topkwaliteit

Het Duitse familiebedrijf Schramm heeft reeds meer dan 90 jaar ervaring en volgt een langetermijnvisie van kwaliteit en duurzaamheid. Elk Schramm-bed wordt individueel door Schramm met de hand en op maat gemaakt. Schramm is gespecialiseerd in verstelbare boxsprings en biedt oneindige mogelijkheden qua vormgeving.

Het gekende "twee-matrassen"-systeem van Schramm bestaat uit een flexibele bovenmatras en een stabiele ondervering. Deze combinatie zorgt voor een optimale ondersteuning en ventilatie

Verstelbare boxspring van Schramm

Bij Schramm kan tot 7 motoren per ligvlak gekozen worden, uniek! Niemand biedt zoveel verstelbaarheid aan. Jouw Schramm boxspring doet wat jij wil. Of het nu gaat om tv-kijken of lezen, of om de benen of wervelkolom ontlasten. Benieuwd naar alle voordelen van een elektrische boxspring? Ontdek ze hier!

Schramm boxsprings: onbeperkte mogelijkheden

  • Basis boxspring is 12 cm, 18 cm of 25 cm hoog
  • Ambachtelijke stoffering van het houten frame
  • Stoffering; strak of met een bedrok
  • Stoffering is altijd afneembaar
  • Grote keuze hoofdborden
  • Motorisch in hoogte verstelbaar op schouder- en bekkenhoogte
  • Prijs boxspring en matras van 180x200: vanaf 8.921 euro (catalogusprijs)

Schramm pocketveren matrassen

Ieder bed is zo goed als zijn veren, zij zijn het hart van de matras. Als enige gaat Schramm de pocketveren na het winden nog eens oventhermisch harden. Dit betekent, dat de veren, nadat de ijzerdraad tot een spiraal gedraaid werd, nog eens in een oven gebakken worden op 800°C. Hierdoor zijn ze bestand tegen metaalmoeheid en overbelasting.

Omdat iedere veer met de hand in een katoenen pocket genaaid wordt, kan ze nagenoeg onafhankelijk van de veer ernaast reageren en zich aanpassen aan het lichaam. Er zijn binnen de matras, in de lengte, verschillende veerkrachten actief voor een uitstekende lichaamsondersteuning. Er bestaan 5 hardheden, afhankelijk van lichaamsbouw en gewicht. 

 

 

 

 

 

 

Bovenaan de veren komen enkel de beste, meest elastische natuurmaterialen zoals:

Dankzij het ambachtelijk noppen worden deze afdekmaterialen zonder verlijming verwerkt, zodat de vormstabiliteit gegarandeerd wordt met een uitstekende ventilatie. Speciaal voor zijslapers wordt de gepatenteerde schouderondersteuning ontwikkeld.

Verstelbare boxsprings van Schramm

Niemand biedt zoveel verstelbaarheid aan als Schramm. Jouw boxspring doet wat jij wil. Of het nu gaat om tv-kijken of lezen, of om de benen of wervelkolom ontlasten. Bij Schramm kan tot 7 motoren per ligvlak gekozen worden, uniek!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Breng een bezoek aan De Nachtwacht en laat je adviseren! Natuurlijk kan je ook online contact opnemen met één van onze Nachtwachters. 

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

 ‘Wachtmerries’ vermijden?

De Nachtwacht - experts in slaapadvies