PER/USE

PER/USE is een Belgisch merk dat hoogwaardige en functionele designobjecten aanbiedt. De collectie is elegant,tijdloos en steeds met een focus op ambacht en pure/natuurlijke materialen. Geen massaproductie, maar stuk voor stuk kwalitatieve items die tevens in verschillende maten en afwerkingen op bestelling te verkrijgen zijn.

Daarnaast werkt PER/USE samen met stuk voort stuk getalenteerde, internationale ontwerper. Zowel beginnende ontwerpers als reeds vaste waarden binnen de design wereld, brengen via PER/USE hun interieurstuks tot bij het grote publiek. 

Waarom kiezen voor PER/USE?

  • High-end design
  • Natuurlijke materialen
  • Focus op duurzaamheid
  • Esthetisch en functioneel
  • Tijdloos ontwerp
  • Geproduceerd in Europa
  • Hoge kwaliteit - en duurzaamheidsnormen

PER/USE collectie in De Nachtwacht

In onze showroom staan enkele stuks uit de collectie van PER/USE tentoon, oa. wandkapstok Piano en Xylo van ontwerper Patrick Séha.

Beiden zijn gemaakt in massief hout en hebben inklapbare haken waardoor je ruimte bespaard. 

Verder kan je ook de Prelude zitbank in onze winkel terugvinden. Caroline Voet is het creatief brein achter dit stijlvol en elegant ontwerp. De Prelude zitbank beschikt standaard over basis van gelakt staal met daarbovenop een contrasterend en golvend zitvlak in massief hout. 

Een greep uit de collectie van PER/USE

Graag één van deze design pareltjes bij u thuis?

In onze showroom kan je de producten van PER/USE in het echt bewonderen, uittesten en bestellen!

Benieuwd naar de mogelijkheden op vlak van formaat en afwerking? Een van onze Nachtwachters helpt jou graag verder met de nodige informatie. Daarnaast beschikken we in onze showroom over een stalenkit waardoor we een duidelijk beeld kunnen geven van de mogelijke afwerkingen.