My Alpaca

100% natuurlijk en handgemaakt!

De dekbedden van My Alpaca bestaan voor 100% uit Alpaca wol en zijn daarnaast volledig handgemaakt. Net zoals andere natuurhaar dekbedden staan ze gekend om net iets zwaarder aan te voelen dan een traditioneel donsdekbed. Ideaal dus voor wie graag knus slaapt.

Verder staat Alpaca wol gekend voor zijn thermoregulerende kwaliteiten. De vacht van Alpaca's heeft zich gedurende de jaren zodanig ontwikkeld dat deze zich kan aanpassen aan extreme temperatuurschommelingen. Hierdoor zal het dekbed lekker warm houden in de winter en koel aanvoelen in de zomer. Kortom zalig slapen in elk seizoen!

De holle vezels van Alpaca wol zorgen dan weer voor een optimale ventilatie en absorberen lichaamsvocht zonder deze vast te houden. Het dekbed blijft droog waardoor huistofmijt zich minder snel zal nestelen. Daarnaast bevat Alpaca wol geen lanoline of andere lipiden waardoor deze dekbedden uitermate geschikt zijn voor mensen met allergieën of astma.

Voordelen van een Alpaca dekbed:

  • Thermoregulerend
  • Vochtafvoerend
  • Hypoallergeen
  • Duurzaam & diervriendelijk

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!