My Alpaca

100% natuurlijk en handgemaakt!

De dekbedden van My Alpaca bestaan voor 100% uit Alpaca wol en zijn daarnaast volledig handgemaakt. Net zoals andere natuurhaar dekbedden staan ze gekend om net iets zwaarder aan te voelen dan een traditioneel donsdekbed. Ideaal dus voor wie graag knus slaapt.

Verder staat Alpaca wol gekend voor zijn thermoregulerende kwaliteiten. De vacht van Alpaca's heeft zich gedurende de jaren zodanig ontwikkeld dat deze zich kan aanpassen aan extreme temperatuurschommelingen. Hierdoor zal het dekbed lekker warm houden in de winter en koel aanvoelen in de zomer. Kortom zalig slapen in elk seizoen!

De holle vezels van Alpaca wol zorgen dan weer voor een optimale ventilatie en absorberen lichaamsvocht zonder deze vast te houden. Het dekbed blijft droog waardoor huistofmijt zich minder snel zal nestelen. Daarnaast bevat Alpaca wol geen lanoline of andere lipiden waardoor deze dekbedden uitermate geschikt zijn voor mensen met allergieën of astma.

Voordelen van een Alpaca dekbed:

 • Thermoregulerend
 • Vochtafvoerend
 • Hypoallergeen
 • Duurzaam & diervriendelijk

 • Een dekbed van Alpaca wol, duurzaam en hypoallergeen!

  Alpaca dekbedden maken een opmars...en terecht! Deze natuurhaar dekbedden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en kennen tal van voordelen! Lees meer:

  Een dekbed van Alpaca wol, duurzaam en hypoallergeen!

  Alpaca dekbedden maken een opmars...en terecht! Deze natuurhaar dekbedden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en kennen tal van voordelen! Lees meer: