Mikmax

Mikmax biedt tijdloze sierkussens en dekbedovertrekken uit Barcelona

Cristina Montaña is tegelijkertijd oprichter en designer van Mikmax. Ze woont buiten Barcelona, omgeven door mediterrane pijnbomen, in een bevoorrechte omgeving waarin ze haar beddengoed ontwerpt in de beste katoen stoffen. Haar zorg voor het milieu en de passie voor reizen vindt men terug in de geest van Mikmax.

Strijkvrij beddengoed van Mikmax

De collecties zijn vervaardigd uit de beste kwaliteiten stretch katoen, subtiele kleuren en texturen. Ze stralen een interne harmonie uit en geven ieder interieur een tijdloze aantrekkingskracht. De ontwerpen van Mikmax zijn natuurlijk en fris, zacht en gevoelig en verfijnd. De Mikmax dekbedovertrekken uit jersey katoen bieden vele voordelen: naast de eigenschap dat jersey katoen de zachtste delicatesse is, is het ook een zeer aangename stof voor de gevoelige huid. De jersey lakens van Mikmax kunnen in de droogkast en hoeven niet gestreken te worden.

Ook voor beddengoed en kussenslopen uit zijde kan je bij Mikmax terecht. Lees alles over de voordelen van zijde hier!

Het bedlinnen van Mikmax is

  • Strijkvrij
  • Aangenaam zacht
  • Een langere periode bruikbaar dan flanel
  • Sober en tijdloos

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!