Dominique & Faust

"U en uw leverancier hebben ons een oplossing geboden: we genieten nu van een comfortabele, ondersteunende matras, zonder nog wakker te worden en wakker te liggen wegens een te warm micro-klimaat. "

Een tijk die aan uw individuele behoeften voldoet? Wij gaan graag op zoek naar de ideale match!

"Ondertussen konden we uitgebreid beide testversies van de hoezen uitproberen. 
 
De tweede test met Lyocell voelde aan alsof die toch nog steeds meer de warmte opneemt en behoudt. 
We hebben dan ook opnieuw de hoes met spacer aangebracht, en kwamen opnieuw tot de bevinding dat die constructie de warmte minder capteert en waarschijnlijk zelfs goed ventileert. Dit lijkt me ook logisch: de PES zal minder absorberen dan de Lyocell, en de structuur van het afstandstextiel zal ook meer luchtcirculatie creëren. 

U en uw leverancier hebben ons een oplossing geboden: we genieten nu van een comfortabele, ondersteunende matras, zonder nog wakker te worden en wakker te liggen wegens een te warm micro-klimaat. 
 
Wij danken dan ook beide partijen voor jullie excellente ondersteuning en service ! Wij zullen dan ook jullie beide befaamde merken blijven aanbevelen bij vrienden en familie."

 

 

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.