Safe Shopping bij De Nachtwacht en Auping Store Kortrijk

Beste klant,

beste bijna-klant,

We zijn blij dat we jou opnieuw in onze winkel mogen verwelkomen! Uiteraard nemen we nog steeds de nodige maatregelen, zodat jij bij ons in alle rust van een safe shopping ervaring kan genieten.

We nemen ruim de tijd om samen op zoek te gaan naar het bed, de matras, het bedlinnen of het hoofdkussen dat het best aansluit bij jouw wensen: omdat we met passie willen informeren, een grote keuze hebben en beseffen hoe belangrijk deze aankoop is. Zoals jullie weten, hoeft er niet langer een afspraak gemaakt te worden voor jullie bezoek aan onze winkel. Wij verkiezen echter om nog steeds zoveel mogelijk op afspraak te werken. Indien mogelijk, vragen wij dus om toch een afspraak in te plannen. Dat kan heel eenvoudig via 056/26.11.63 of via info@denachtwacht.be. We plannen zo snel mogelijk iets in, tip: telefonisch gaat iets sneller. 

Aan de ingang van onze Nachtwacht winkel en Auping Store staat een dispenser met desinfecterende gel. We vragen iedereen om bij het binnenkomen en buitengaan de handen te ontsmetten. Ook onze Nachtwachters ontsmetten regelmatig hun handen.

Doorheen de winkel hebben we ook desinfecterende sprays voor de matrassen en hoofdkussens ter beschikking, en bijkomende gels als je jouw handen nog eens extra wil ontsmetten. Je gebruikt tijdens het testliggen steeds hetzelfde gedesinfecteerde hoofdkussen. Over het kussen komt een bescherming die op hoge temperatuur gewassen werd, en enkel voor jou gebruikt zal worden. Het desinfecteermiddel dat gebruikt wordt, is een professioneel middel dat geregistreerd staat bij de FOD Volksgezondheid als virucide en bactericide. Ook tijdens het testliggen kan je dus gerust zijn.

Al onze Nachtwachters dragen een mondmasker. Jouw mondmasker vergeten? Aan de ingang van onze winkel worden ook voor onze klanten deze kwalitatieve, herbruikbare mondmaskers voorzien. Neem ze na jouw bezoek aan de winkel dus gerust mee naar huis, de mondmaskers zijn wasbaar op 90°C.

Onze showroom is ruim, de afstand van 1,5 meter kan dus steeds zonder problemen gerespecteerd worden. Onze Nachtwachters letten er ook steeds op om de nodige afstand met jou te bewaren. Daarnaast wordt onze zaak permanent optimaal verlucht (we werken niet met airco!) en regelmatig grondig schoongemaakt. Zo maakt het virus minder kans. 

We aanvaarden voorlopig geen cash betalingen, contactloos betalen of betalen met bancontact kan uiteraard wel. We voorzien hier ook tools, zodat je geen rechtstreeks contact met de toetsen hoeft te maken.

Misschien heb jij al over ons Testkussen-programma en Testnest gehoord? De mogelijkheid om jouw bed een nacht uit te testen in ons Testnest of thuis jouw hoofdkussen vrijblijvend te testen voor aankoop is een grote troef, maar helaas kunnen we dit tijdelijk niet meer toelaten. De gezondheid van onze klanten en werknemers staat voorop. Uiteraard zoeken we in onze winkel graag op een hygiënische manier uit welk kussen of matras voor jou het beste is.

Ook bij de levering van jouw bed zullen de nodige maatregelen genomen worden om zowel jou als onze

Nachtwachters Olivier en Lievin te beschermen.

Dankzij deze maatregelen kan jij na een bezoek aan onze winkel op beide oren slapen. Kom jij toch liever langs voor een private shopping afspraak voor of na de openingsuren? Contacteer ons, wij proberen jouw afspraak zo snel mogelijk te bevestigen.