Maar wat als...?

Meer en meer mensen beseffen het belang van een goed bed, maar twijfelen soms nog uit vrees voor een verkeerde keuze. Wij doen er alles aan zodat je juist kiest.

Door met kwaliteitsmerken en topproducten te werken, door ons steeds bij te scholen, door jou de juiste vragen te stellen en met kennis van zaken te spreken, nemen we zoveel mogelijk onzekerheid weg. We nemen steeds ruim de tijd om een objectieve oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie. En we gaan nog verder: van onze kussens en topmatrassen die je thuis kan testen tot een heus Testnest waar je zelfs een nachtje kan doorbrengen op je favoriete matras. Uniek in België…

Is elke aankoop dan de perfecte match? Bijna altijd. Maar als het voor jou dan toch niet helemaal perfect zou zijn,  hoef je je geen zorgen te maken. Door de nauwe band die wij hebben met onze leveranciers, kan je rekenen op goede omruilgaranties. Bij de meeste merken geven we je 30 tot 90 dagen de tijd (soms zelfs tot een jaar) om jouw matras nog aan te passen. Dus ook op dat vlak gaan we verder dan iedereen.

Slaap je niet goed? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat we kunnen doen.