Mini-geschenkenbeurs 'Om te geven en van te houden' in I-COR

Samen met enkele zaken uit de regio sloegen we de handen in elkaar en gaven we vorm aan een gezellige shopping avond in de belevingsshowroom I-Cor te Roeselare. Blik samen met ons terug op deze geslaagde eerste editie van de mini-geschenkenbeurs 'Om te geven en van te houden'.

Een gezellige shopping avond in I-COR

Wie soms in Roeselare gaat winkelen, heeft de showroom van I-Cor sowieso al eens gespot.

Deze belevingsshowroom, waarbij verschillende partners uit de interieur- en exterieurbranche gezamenlijk hun schouders erachter zetten, is dagdagelijks open voor bezoek. Maar afgelopen donderdag kon je er ook 's avonds gaan rondsnuisteren. Deze keer kon je er niet alleen verbouw- of interieurinrichtingsinspiratie ophalen, maar ook effectief leuke items aankopen en onmiddellijk mee naar huis nemen. Weliswaar geen gordijnen of een nieuwe badkamer, maar wel enkele kleine,verfijnde items die ideaal kunnen dienen als kerstcadeau.

In het assortiment

Denk maar aan de wondermooie Mon Dada kaarsen uit de collectie van SIT Design, de beste cosmetica en skincare van Belgische bodem zorgvuldig geselecteerd door Smooth, stijlvolle en hedendaagse schoenen van Par Deux, handgemaakte design handtassen van Britt Van Driessche, de hoogst kwalitatieve en aantrekkelijke koptelefoons en in-ears van Bang & Olufsen en last but not least, hoogwaardige zijden accessoires en bedtextiel van De Nachtwacht!

Ontdek onze webshop

Bestel of reserveer online jouw favoriet bedlinnen en textiel.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies
sfeerfoto shopping avond in I-Cor

Een shopping avond in stijl

Tussen het shoppen door werden de genodigden getrakteerd op smaakvolle hapjes en verfrissende drankjes van buurman Bar Julien. Kortom, een gezellige shoppingavond die volgens ons alvast voor herhaling vatbaar is.

Benieuwd hoe het eraan toeging? Droom weg bij enkele sfeerbeelden.

Meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom en Boutique!

Nog op zoek naar het ideale kerst- of eindejaarsgeschenk? Geef iemand zoete dromen cadeau met één van onze leuke geschenkartikelen.

Een zijden kussensloop, een zachte dekbedovertrek, een zijden slaapmasker, een zachte plaid, een stijlvol sierkussen,...

Ontdek deze en nog zoveel meer in onze Boutique afdeling.

De persoon in kwestie zelf laten kiezen? Geef een cadeaubon cadeau! Zowel in te zetten voor de aankoop van een bed, matras, hoofdkussen en alles van bedlinnen en interieurtextiel.

De nachtwacht - Schapen