Maak kennis met de Comfort Fit van Magnitude

Een bed dat voldoet aan je noden van nu...en die van morgen! Deze boxspring is ontworpen met het oog op maximaal comfort, waarbij elke individuele behoefte in overweging is genomen. Met volledig verstelbare functies en de mogelijkheid om zorgattributen toe te voegen.

Veelzijdig en optimaal comfort zonder stijlbreuk!

Waar andere hoog-laag bedden vaak kil en smaakloos zijn, brengt Magnitude nu de ideale oplossing. Een stijlvolle boxspring die aanpasbaar is naar elke houding en instaphoogte en toch een luxe uitstraling geeft aan uw slaapkamer.

Met een druk op de knop past u moeiteloos de hoogte, het hoofd- en voeteneinde aan volgens uw specifieke behoeften van dat moment. En als u in de toekomst meer zorg nodig heeft, zijn er verschillende uitbreidingselementen beschikbaar waarmee u uw bed kunt aanpassen voor uw oudere dag.

Gezond en gelukkig ouder worden zonder zorgen.

Dit veelzijdig slaapsysteem is toepasbaar op de verschillende boxspringmodellen van Magnitude, hierdoor is Comfort Fit voor iedereen.

Met de Comfort lift hoef je niet wakker te liggen over jouw oude dag. Zo houd je tijd over voor wat echt belangrijk is: onbezorgd genieten van de mooie momenten!

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons  of maak een afspraak voor persoonlijk advies in onze showroom en ontdek zelf de meerwaarde van de Comfort Fit.