De Lexington herfstcollectie 2021

Alles wat je nodig hebt om het deze herfst extra gezellig te maken!

Herfst, een periode waarin we elke kamer in ons huis gezellig en knus willen aankleden. Het is hét seizoen waarin we onze bedden en zithoek extra cosy maken met die ene wollen plaid of zachte bedsprei. De nieuwe herfstcollectie van Lexington brengt je alles wat je nodig hebt om het deze herfst extra gezellig te maken, uitgezonderd de pompoenen en warme chocolademelk!

Wij vinden het heerlijk om binnenshuis warmere kleren aan te trekken en ons ’s avonds te wikkelen in zachte dekens. Werken met laagjes is de boodschap tijdens de herfstperiode, niet enkel in je kledij maar ook in je inrichting. Laat je inspireren door de herfstkleuren uit de natuur, en kleed niet alleen jezelf maar ook je huis in warme herfstlooks.

De modellen uit deze collectie zijn opnieuw heel eenvoudig te combineren met elkaar. De extra zachte katoen-kasjmier flanel met beige-witte ruit, combineert bijvoorbeeld heel mooi met de witte lakens van Egyptisch katoen. De ultieme slaapervaring! Lexington inspireerde zich dit jaar ook op een van de meest imposante dieren van de savanne - de giraffe. Het patroon werd gedrukt op een zacht, glanzend katoensatijnen dekbedovertrek, op een sierkussen en op een wollen plaid.

Eerder op zoek naar beddengoed met een eenvoudigere dessin? Dan is er natuurlijk opnieuw het kenmerkende flanellen beddengoed van Lexington, kies voor beige en wit of beige en donkergrijs. Daarnaast bevat deze collectie ook verschillende katoenen dekbedovertreksets: kies voor een wit-grijze ruit, gestreept katoenen beddengoed in donkerblauw of beige, of een effen wit dekbedovertrek met plissé-detail.

Zoals steeds presenteert Lexington opnieuw verschillende bedspreien, plaids en sierkussens die het plaatje compleet maken: faux-fur sierkussens en plaids in gebroken wit of donkergrijs, verschillende tijdloze wollen plaids, een geruit wollen sierkussen en plaid in prachtige herfsttinten, gewatteerde sierkussens en spreien in velours en meer..

 

P.S. voor die warme chocolademelk kunnen wij wel zorgen tijdens jouw bezoek aan onze Nachtwacht winkel!

Je ontdekt de Lexington herfstcollectie 2021 nu in onze winkel. Vragen? Contacteer ons gerust, één van onze Nachtwachters helpt je met plezier verder!