De vernieuwde Nachtwacht

Onze vernieuwde showroom is er eentje om bij weg te dromen.

Na grondige verbouwingswerken, ging op 3 oktober onze vernieuwde showroom open.
De Nachtwacht kreeg een volledig nieuw interieur en een ook het logo werd opgefrist.

Oh en dan is er ook nog de komst van 'De Nachtwacht Boutique'. Reden genoeg dus om te vieren.
Enkele klanten, leveranciers en partners hebben reeds kennis kunnen maken met de vernieuwde winkel.
Ook benieuwd? We nemen jou graag al even mee op verkenning.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

Optimale winkelbeleving en een snuifje art deco.

Voor de herinrichting van de winkel werd er beroep gedaan op Steven Bollé, retaildesigner en expert als het gaat om de juiste looplijnen en sfeercreatie.

Een warme, huiselijke sfeer die tegelijk een weelderigheid uitstraalt zonder' too much' te zijn, dat was de uitdaging die Steven van ons kreeg. 

Missie geslaagd , als je het ons vraagt!

Het resultaat, natuurlijke materialen, zachte accenten en vooral maatwerk waarbij de producten een centrale rol innemen. Het lichte interieur in combinatie met de authentieke elementen uit de vroegere vlasloods scheppen een warme sfeer. Ondanks de hoge plafonds krijg je een huiselijk gevoel van zodra je binnenwandelt.

De terugkerende ronde vormen, het groene marmer en gedurfde zijden bloemencreaties zijn dan weer een link naar de art deco stijl in een hedendaags jasje.

 

 

De zachtste kamer

Klaar Kindt van UpArt,  gaf vorm aan het zachtste hoekje van onze showroom, namelijk de ruimte waarbij je onze collectie kussens en donsdekens in alle detail kan gaan ontdekken.

De knusse ruimte is omgeven door kamerhoge gordijnen en beschikt over een centrale toonbank met geïntegreerde lichtdisplay die je de mogelijkheid heeft, de mate van vulling niet enkel te voelen maar ook visueel waar te nemen.

 

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

De Nachtwacht boutique

En dan is er de nachtwacht boutique, geen aparte winkel maar wel een gezellige ruimte die jou bij het binnenkomen verwelkomt met de mooiste collectie aan kwalitatief bedlinnen en woontextiel.

Enkele sfeerbeelden van de opening:

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies