De Lexington Holiday collectie 2021

Ontdek de magie van de Lexington Holiday collectie 2021!

Wij houden van de feestdagen, en dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen! Kerstdag, Kerstavond, Oudejaarsavond en Nieuwjaar. Het hele winterseizoen zit vol feestdagen die we graag met onze vrienden en familie doorbrengen. De lichtjes en versieringen zorgen altijd voor een speciale magie, Lexington slaagt er jaarlijks in die magie over te brengen in haar collectie. En dat deden ze met deze Holiday collectie 2021 opnieuw!

"Deze Holiday collectie betekent iets extra's voor mij," zegt Kristina Lindhe, Creative Director van Lexington. "Net als sneeuwvlokken die naar beneden vallen en de omgeving bedekken met de wintermagie en -sfeer, hoop ik dat we met deze collectie wat vreugde kunnen verspreiden. Het zijn uitdagende tijden geweest voor velen, dus we moeten zorgen voor geluk, ook al is het op een kleine schaal. Het gaat allemaal om de zorg voor je dierbaren," zegt Kristina.

Het thema voor de Lexington Holiday collectie 2021 is ‘de sneeuwvlok’. Je vindt het thema terug in verschillende producten en in verschillende kleuren. Rood is natuurlijk altijd een belangrijke kleur in de Holiday collectie, maar ook bruin, beige, grijs, groen en wit zijn dit jaar aanwezig.

Het traditionele zachte flanellen beddengoed van Lexington kan niet ontbreken. Kies uit een leuk en speels flanellen overtrek met sneeuwvlokken erop of een meer traditioneel geruit overtrek. De collectie omvat ook tal van sierkussens, verschillende bijpassende plaids, bedspreien en een exclusief deken van imitatiebont. Ze kunnen uiteraard allemaal op verschillende manieren worden gecombineerd.

De Lexington Holiday collectie is nu beschikbaar in onze Nachtwacht winkel! Contacteer ons gerust voor meer info.