Collectie 2021 bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Ontdek de nieuwe collectie bedlinnen van Slabbinck.

Mirabel Slabbinck staat voor bedlinnen van een stijlvolle en pure klasse. Ieder stuk wordt op bestelling geproduceerd in het atelier in Brugge. Wanneer je kiest voor Slabbinck haal je dus een product van 100% Belgisch vakmanschap in huis. Zoals steeds bepaal jij zelf de kleur, stiksels en linten van jouw dekbedovertrek. Wij helpen je met veel plezier bij het scheppen van de juiste sfeer en het samenstellen van bedlinnen dat perfect in jouw kamer past.

Haar nieuwe collectie, die de naam ‘Twining’ kreeg, speelt in op de huidige situatie en belichaamt het verlangen naar verbondenheid tijdens deze pandemie. Mirabel Slabbinck brengt hiermee een ode aan het gezellige thuisgevoel en de kracht van de onvoorwaardelijke liefde tussen familie en vrienden.

Maak hieronder al kennis met de nieuwe collectie, nu ook verkrijgbaar in onze winkel.

Ato 

Een eenvoudig en tijdloos ontwerp dat zich daardoor ook heel gemakkelijk laat combineren met andere modellen uit de Mirabel Slabbinck collectie. Dit model onderscheidt zich door het speelse ritme van de steek, waardoor een loodrechte lijn met speels maar stijlvol detail ontstaat.

Takra

Het meest hedendaagse model uit deze 2021 collectie. Voor Takra haalde Mirabel Slabbinck dan ook haar inspiratie uit de moderne architectuur. Het borduurwerk op de volant vormt een strak lijnenspel, een knipoog naar verbondenheid, het thema dat centraal staat in deze 2021 collectie.

Topali

Geïnspireerd op rietgewas en het traditionele webbingpatroon, dat je vandaag ook steeds meer terugziet in de meubels in je interieur. Het borduurwerk en de verwevenheid van de fijne steken op dit model vragen echt vakmanschap. Topali zorgt voor een royale toets in de slaapkamer.

Lako

Een klassiek model met een tijdloze elegantie. De decoratieve mini-volant zorgt voor een stijlvolle afwerking, Lako past moeiteloos in elk slaapkamerinterieur en combineert dan ook gemakkelijk met andere modellen uit deze collectie.

Vragen over deze nieuwe collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck? Contacteer ons gerust, we helpen je met veel plezier verder.