Auping wint prestigieuze award met haar Noa bed

Auping Noa is winnaar van de Archiproducts Design Awards 2021

Topnieuws! Auping viel in de prijzen op de Archiproducts Design Awards 2021. De jury van deze awards - die dit jaar voor de zesde keer op rij georganiseerd werden - bestaat uit gerespecteerde ontwerpers, creatieve directeurs en architecten van over heel de wereld. De juryleden zijn thuis in duurzaam ontwerpen en eco-design en hielden rekening met esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Het Noa bed van Auping viel in de prijzen in de categorie meubels. Iets om trots op te zijn, want Noa werd verkozen uit meer dan 750 wereldwijde inzendingen. Ook Eva Harlou, de Deense ontwerpster die het Noa bed heeft ontworpen, is trots op deze erkenning: “Ik ben zeer vereerd dat Auping Noa is uitgeroepen tot winnaar van de Archiproducts Design Awards 2021. Het was een fantastische ervaring om dit bed voor Auping te ontwerpen. Ik waardeer het dat Auping geen concessies doet op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Mooie, duurzame bedden van hoge kwaliteit maken, is immers niet eenvoudig. Ik feliciteer het hele Auping-team, jullie geloofden in Noa en hebben hard gewerkt om mijn ontwerp te realiseren," zegt zij.

Noa is verkrijgbaar in eenpersoonsbed, twijfelaar, tweepersoonsbed en daybed. Ontdek alle mogelijkheden in onze Auping Store Kortrijk

Vragen over het Noa bed van Auping? Contacteer ons gerust

Bezoek Auping Store Kortrijk

De Nachtwacht - experts in slaapadvies