Auping bedlinnen collectie voorjaar 2021

Nu verkrijgbaar in onze Auping Store Kortrijk!

Leuk nieuws, de dekbedovertrekken van Auping uit de voorjaarscollectie 2021 zijn nu verkrijgbaar in onze Auping Store Kortrijk!

Auping heeft - zoals in al hun collecties - ook in deze bedtextiel collectie grote aandacht voor duurzaamheid. Al het katoen gebruikt voor deze collectie, werd op milieuvriendelijke wijze geproduceerd volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Ook voor de verpakking werd gekozen voor een duurzame optie gemaakt van PET-materiaal en FSC-gecertificeerd papier.

Tip: is jouw dekbed ook van het merk Auping? Dan knoop je jouw dekbedovertrek met de lusjes binnenin gemakkelijk vast aan je dekbed. Op die manier blijft jouw overtrek altijd mooi op z’n plaats zitten.

Dekbedovertrek Takano

Het Auping dekbedovertrek Takano bestaat uit verschillende vrolijke kleuren: blauw, rood, koraalkleur en roze. De onderkant van dit dekbedovertrek kreeg een speels motief van zwart-witte streepjes. Takano past perfect in een eigentijds slaapkamerinterieur. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Soho

Het Soho dekbedovertrek bevat vele tinten prachtig blauw. Deze schakeringen blauw vormen een mooie combinatie met de verschillende motieven die gebruikt werden. Dit dekbedovertrek met Japanse uitstraling kreeg een effen blauwe kleur aan de onderkant. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Rubik

Rubik brengt kleur in je slaapkamer. Het dekbedovertrek is opgemaakt uit kleurrijke vierkantjes in verschillende tinten blauw, groen, rood, geel, roze en paars. Aan de achterkant kreeg Rubik een zachte lichtblauwe kleur. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Poseidon 

Ook het gestreepte dekbedovertrek Poseidon is gemaakt uit 100% katoensatijn, waardoor het een lichte glans krijgt en heerlijk zacht aanvoelt. Voor de strepen werd gekozen voor mooie kleuren die nu helemaal in zijn: lichtroze, lichtpaars, oker, geel en verschillende tinten groen en blauw.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Partridge 

Partridge straalt een zalige luxe uit. Dit donkerbruine dekbedovertrek met chique jacquard weving is tijdloos en brengt een warme sfeer in iedere slaapkamer. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 199,-

Dekbedovertrek Infinity

Het dekbedovertrek Infinity kreeg brede strepen in zachte kleuren: crème, camel, wit, zand, lichtgrijs en een heel mooi nudekleur. De kussenslopen zijn opgemaakt uit grijze en witte strepen. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Highrise

Het Highrise dekbedovertrek van Auping brengt op een subtiele manier kleur in je slaapkamer. De fijne grafische print op de wit-zandkleurige achtergrond zorgt voor een leuke toets. De kussenslopen kregen een witte achtergrond met hetzelfde grafische motief. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Echo 

Echo is misschien wel het meest kunstzinnige dekbedovertrek uit deze collectie. De organische vormen in een mooie blauwe kleur zorgen voor een prachtig contrast op de witte achtergrond. De achterkant kreeg een effen witte kleur en ook dit dekbedovertrek werd gemaakt van 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Citadel 

Dit dekbedovertrek in typische Auping stijl brengt sfeer in je slaapkamer. Het warme bruin en het frisse blauw en lila zorgen voor een mooie combinatie. Bovenop het kleurverloop vind je een fijn rastermotief. De achterkant van het Citadel dekbedovertrek kreeg een effen zandkleur. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Checkmate

Dit is een subtiel en tijdloos dekbedovertrek dat in iedere slaapkamer tot zijn recht komt. Checkmate werd gemaakt uit 100% katoen, waardoor het ook heerlijk koel slaapt in de zomer. Op de witte achtergrond zie je een fijn donkerblauw raster, de kussenslopen kregen een subtiele en speelse donkerblauwe piping langs één zijde.

240x220 cm: € 199,-

Dekbedovertrek Canyon

Canyon is opnieuw een dekbedovertrek met een heel mooi kleurverloop. De kussenslopen kregen een warme gele kleur, het gestreepte dekbedovertrek gaat over van geel naar roze, mauve en rood. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Dekbedovertrek Aurora

Het dekbedovertrek Aurora is er eentje om bij weg te dromen. Het mooie roze, groen en grijs brengen een zachte en warme sfeer in je slaapkamer. De fijne subtiele tekening van planten en bomen die daarbovenop komt, geeft Aurora iets magisch. De achterkant van dit dekbedovertrek is effen roze. 100% katoensatijn.

240x220 cm: € 179,-

Vragen over deze nieuwe collectie? Of kom je graag vrijblijvend eens langs om de collectie te bekijken? Contacteer ons, één van onze Nachtwachters helpt je graag verder!

Bezoek Auping Store Kortrijk

De Nachtwacht - experts in slaapadvies