Op zaterdag 10 juni zal onze winkel uitzonderlijk gesloten zijn want...dan vieren we de liefde! 

Snurk

Met SNURK is slapengaan een feest!

Peggy van Neer en Erik van Loo zijn de bezielers van SNURK en zagen in 2007 een droom werkelijkheid worden. Wat bedoeld was als een eenmalig liefdadigheidsproject, groeide uit tot een vaste waarde. Het bedlinnen van SNURK is al jaren internationaal populair en staat gekend om zijn fantasierijke designs, frisse kleuren en knotsgekke fotoprints. 

Kruip onder de lakens en transformeer tot één van de personages! Ooit al in de huid van een ridder willen kruipen? Met Snurk kennen dromen geen grenzen!

Snurk biedt

  • Originele life-size fotoprints
  • Collectie voor jong & oud
  • 100% biologisch katoen

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Kwalitatief en duurzaam bedlinnen

Het bedlinnen van SNURK is extra zacht en bestaat voor 100% uit biologisch perkaline katoen. De sets zijn wasbaar op 30 of 40 graden en kunnen zonder probleem de droger in!

De prints blijven jarenlang in top-conditie, ook na meerdere malen wassen. Je kan dus op beide oren slapen, met SNURK beddengoed geniet je van zorgeloze nachten en dit telkens opnieuw!