Gratis levering met een glimlach

Een vlotte service, dat betekent ook gratis en zorgeloos leveren aan huis. Na je bestelling hoef je zelf nauwelijks nog iets te doen. Zorg er alleen voor dat de slaapkamer werd vrijgemaakt en er iemand thuis is als Olivier en Lievin bij je langs komen. Want eens je bestelling binnen is, krijg je een telefoontje van Victore. Die zoekt naar het beste leveringsmoment. Geen zorgen, we zijn flexibel. 

Onze professionals Olivier en Lievin komen vervolgens tot bij je thuis. Ze zijn stijlvol en discreet, met respect voor het intieme karakter van je slaapplek. Als schoonbroers zijn ze perfect op elkaar afgestemd en vormen ze een goed team. Ze installeren zoals het hoort en nemen je oude matras gratis weer mee. Ze geven nuttige tips en je krijgt er hun stralende glimlach bovenop! 

Update: ook bij de levering van jouw bed zullen de nodige maatregelen genomen worden om zowel jou als Olivier en Lievin te beschermen tegen het coronavirus. Lees hier meer over onze andere 'safe shopping' maatregelen.

"Ons bed werd stipt op het afgesproken uur geleverd. Belangrijk, gezien onze drukke agenda. De enthousiaste plaatsers waren in 1,2,3 klaar! Topservice, mét een schattig schaapje erbovenop!"

"Chapeau!!! Jullie mannen zijn super! Echt wel bedankt!!!"

"De mannen handelden met veel respect voor de goederen en het interieur. Alle handelingen waren erop gericht om geen schade te veroorzaken, wat wij ten zeerste waarderen."

"We zijn zeer tevreden met de vlotte levering en plaatsing van ons bed, alsook met de vlotte vriendelijke westhoekers. Hopelijk volgt hier geen echtelijke twist over wie bij het schaapje mag slapen."

"De jongens waren zeer beleefd, ontzettend vriendelijk, heel behulpzaam en heel efficiënt aan het werk. Kortom: een droom om zo'n werknemers te hebben. Je mag beide monteurs een dikke pluim geven. Ze zijn echt een positieve reclame voor jullie winkel. Chapeau! Ze hebben felicitaties verdiend."

Maak kennis met ons fijn team

Het team van De Nachtwacht? Dat is één grote familie. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Allemaal met die ene missie voor ogen: tot het uiterste gaan voor het bed dat het best bij jou past!