Gratis levering met een glimlach

Een vlotte service, dat betekent ook gratis en zorgeloos leveren aan huis. Na je bestelling hoef je zelf nauwelijks nog iets te doen. Zorg er alleen voor dat de slaapkamer werd vrijgemaakt en er iemand thuis is als Olivier en Lievin bij je langs komen. Want eens je bestelling binnen is, krijg je een telefoontje van Amélie. Die zoekt naar het beste leveringsmoment. Geen zorgen, we zijn flexibel. 

Onze professionals Olivier en Lievin komen vervolgens tot bij je thuis. Ze zijn stijlvol en discreet, met respect voor het intieme karakter van je slaapplek. Als schoonbroers zijn ze perfect op elkaar afgestemd en vormen ze een goed team. Ze installeren zoals het hoort en nemen mits gewenst jouw oude matras en/of bed mee. Ze geven nuttige tips en je krijgt er hun stralende glimlach bovenop! 

Vragen omtrent levering? Tel: 056 37 04 70

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

"Ons bed werd stipt op het afgesproken uur geleverd. Belangrijk, gezien onze drukke agenda. De enthousiaste plaatsers waren in 1,2,3 klaar! Topservice, mét een schattig schaapje erbovenop!"

"Chapeau!!! Jullie mannen zijn super! Echt wel bedankt!!!"

"De mannen handelden met veel respect voor de goederen en het interieur. Alle handelingen waren erop gericht om geen schade te veroorzaken, wat wij ten zeerste waarderen."

"We zijn zeer tevreden met de vlotte levering en plaatsing van ons bed, alsook met de vlotte vriendelijke westhoekers. Hopelijk volgt hier geen echtelijke twist over wie bij het schaapje mag slapen."

"De jongens waren zeer beleefd, ontzettend vriendelijk, heel behulpzaam en heel efficiënt aan het werk. Kortom: een droom om zo'n werknemers te hebben. Je mag beide monteurs een dikke pluim geven. Ze zijn echt een positieve reclame voor jullie winkel. Chapeau! Ze hebben felicitaties verdiend."