Verilin

Luxueus en gebruiksvriendelijk bedlinnen van Verilin 

De collecties van de West-Vlaamse luxestoffenfabrikant Verilin worden gekenmerkt door prachtige jacquard-stoffen. Dankzij een nieuw softwaresysteem kan je het dessin, de kleur, de afwerking en maatvoering volledig naar jouw hand zetten.

Het linnen beddengoed van Verilin zorgt niet enkel voor een exclusieve uitstraling in je slaapkamerinterieur. Hun linnen stoffen combineren een uiterst luxueuze look & feel met het gebruiksgemak van katoen: alles kan probleemloos op 60° gewassen worden in de wasmachine.

Door de combinatie van 60 jaar ervaring, vakmanschap, innovatie en de zoektocht naar nieuwe creatieve uitdagingen, is Verilin, nog steeds gevestigd in Kortrijk, uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van luxe linnen producten.

Verilin maakt linnen dromen werkelijkheid

  • luxestoffen van de hoogste kwaliteit
  • kies zelf jouw kleur, dessin en afwerking
  • gevestigd in Kortrijk
  • meer dan 60 jaar vakmanschap
  • alles kan op 60° gewassen worden

Waarom is linnen een must-have voor jouw slaapkamer?

Verilin: meer dan 60 jaar familietraditie

Het verhaal van Verilin begon in 1956. In Zuid-West-Vlaanderen, op een moment waarop de vlasindustrie volop bloeide, richtte Etienne Vercruysse Verilin op. In de jaren tachtig nam dochter Laurianne het bedrijf over en vandaag streven kleindochters Ilse en Anne-Sophie in de traditie van het bedrijf naar de allerbeste kwaliteit.

Innovatief beddengoed van Verilin

Verilin slaagt er elk seizoen in om grenzen te verleggen met een product dat al eeuwen in de Vlaamse cultuur ligt verankerd. Hiervoor werkt het samen met grote namen uit binnen- en buitenland. Het vakmanschap en de innovatiedrang van Verilin leverde hen internationale erkenning op. 

Verilin levert superieur maatwerk

Verilin profileert zich ook als leverancier van hoogwaardig maatwerk. Dankzij het hoogtechnologisch machinepark in combinatie met de knowhow van ambachtslui in het atelier kunnen ze elke linnendroom realiseren. Om de kwaliteit van weven tot afwerking te garanderen, gebeurt het productieproces trouwens nog altijd ter plekke in eigen beheer.

Benieuwd naar de vele voordelen van linnen beddengoed? Ontdek ze hier! 

Ontdek Verilin in onze Boutique

In onze Nachtwacht Boutique afdeling laten we jou kennismaken met een mooie selectie aan bedlinnen en stijlvol interieurtextiel van de beste topmerken.

De nachtwacht - Schapen