Slabbinck

Met Slabbinck kies je zelf het dessin en elk kleur van jouw bedlinnen

Mirabel Slabbinck legt de focus op persoonlijk bedlinnen op maat. Bij Slabbinck is er geen enkel dekbedovertrek op voorraad. Aangezien elk stuk op bestelling geproduceerd wordt, kan het telkens uitgewerkt worden in een kleur naar keuze en in een combinatie naar keuze van stoffen, linten, stiksels en geborduurde namen. Heerlijk zacht bedlinnen dat aangepast is aan de kleur van de slaapkamer of, kan het nog persoonlijker, dat voorzien is van een eigen naam of boodschap die op het linnen wordt geborduurd.

De collectie bed- en badlinnen van Slabbinck kenmerkt zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en een eenvoudige klasse. Het is dé collectie haute couture linnen, vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. 

Mirabel Slabbinck biedt

  • Kwalitatieve materialen zoals percale katoen, satijn katoen en linnen
  • Belgisch vakmanschap
  • Gepersonaliseerd bedlinnen
  • Snelle leveringstermijn

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

Slabbinck: bedlinnen van 100% Belgisch vakmanschap

Slabbinck kent wereldfaam als fabrikant van liturgische gewaden. Hun jarenlange ervaring en knowhow in borduurwerk worden sinds een 10-tal jaar aangewend om unieke concepten in bedlinnen uit te werken.

De volledige productie gebeurt in het atelier in Brugge. Daardoor wordt een ultrakorte leveringstermijn mogelijk.

Slabbinck: bedlinnen van hoogkwalitatieve natuurmaterialen

In de uitgebreide collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck vinden zowel klassieke, moderne als tijdloze ontwerpen een plekje.

Voor een sfeer van stijlvolle pure klasse zorgen de eenvoudige en eerlijke vormgeving. Elk dessin kan verkregen worden in vele kleuren en in hoogkwalitatieve materialen, zoals 100% satijn van gekamd Egyptisch katoen in 300 en 600 thread count (thread count = aantal draden/inch²), 100% perkaal van Egyptisch katoen in 200 en 400 thread count, of in 100% Belgisch linnen.

Slabbinck bij De Nachtwacht

De Nachtwacht is een van de belangrijkste partners van Slabbinck: in de winkel is een grote voorraad aanwezig van dekbedovertrekken, lakens, hoeslakens, plaids, en kussenslopen in verschillende dessins en kleuren.

In onze showroom zie je niet alleen het uitgebreide assortiment; je proeft er ook het Belgische vakmanschap. Breng een bezoekje aan onze winkel en we maken jou graag wegwijs in haar bedlinnen van topkwaliteit. Met onze Bedstyling bieden we een unieke service: we helpen je graag bij het scheppen van de juiste sfeer en het samenstellen van bedlinnen dat perfect in jouw kamer past.

Volgens onze klanten heeft het bedlinnen van Mirabel Slabbinck één belangrijk nadeel: éénmaal je een set van Slabbinck gehad hebt, wil je geen andere meer.

Slabbinck nieuws

Meer nieuws De Nachtwacht - experts in slaapadvies