~

Welkom bij De Nachtwacht Boutique!

Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer om te toveren tot

een oase van rust en dit volgens de laatste trends.

 

 

Een uitnodigende ruimte vooraan in de showroom

In onze Boutique afdeling laten we jou kennismaken met een mooie selectie aan bedlinnen en stijlvol interieurtextiel. We selecteerden topmerken die gebruik maken van de mooiste materialen: katoensatijn - jersey – percale katoen – linnen en halflinnen – flanel en zijde. Binnen onze ruime waaier aan kleuren, dessins en mogelijkheid tot maatwerk is er voor ieder wat wils, of je nu een klassieke, tijdloze, speelse of gedurfde look verkiest.

Geen tijd om fysiek door onze boutique te komen snuisteren? Geen probleem!
Vanaf nu kan je ook via onze webshop een stukje van ons aanbod online kopen of reserveren.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies
De Nachtwacht - experts in slaapadvies

Bedstyling | Slapen in stijl, met ons advies!

Naast het juiste comfort is ook de sfeer in jouw slaapkamer van groot belang om tot rust te komen. Wat we voelen, zien, ruiken, alles draagt bij aan dat gevoel, het plaatje moet dus kloppen!

Met onze expertise helpen we jou graag om de juiste harmonie te scheppen in jouw slaapkamer. We helpen jou bij de keuze van materialen, kleuren, afwerking en personalisatie van jouw bedlinnen en/of interieurtextiel. Contacteer ons gerust voor een afspraak in onze fysieke winkel en geniet van advies op maat en mits gewenst tot bij u thuis.

Online niet gevonden wat je zocht?

In onze fysieke Boutique beschikken we over een ruimere collectie aan bedtextiel. Contacteer ons gerust als u op zoek bent naar een specifiek product of spring binnen in onze showroom, ons team van Nachtwachters en tevens slaapexperten helpen jou graag verder.

Meensesteenweg 121
8500 Kortrijk

De Nachtwacht - experts in slaapadvies

Stop by and discover our magnificent shop

De Nachtwacht in Kortrijk is often labelled Belgium's most beautiful sleep shop. Discover everything we have to offer and find your ideal bed right here.

De Nachtwacht - experts in slaapadvies