Onze 8 cadeautips voor kerst

Nog steeds op zoek naar een leuk cadeau voor die ene persoon? Geen paniek, wij helpen je graag verder. Hieronder kan je een lijstje vinden met onze 8 cadeautips! Kom gerust langs in de winkel, waar één van onze Nachtwachters jou graag verder helpt en daarna jouw cadeau in een mooie geschenkverpakking verpakt.

1. Pantoffels van Hästens

Deze leuke pantoffels van Hästens werden gevuld met dons, gezelliger kan bijna niet! Verkrijgbaar in het donkerblauw of wit.  

Hästens pantoffels: 160 euro

2. Thuispak of -kleedje

Onze eigen comfortabele Nachtwacht thuispakken en -kleedjes zijn er in het grijs en donkerblauw, van maat extra small tot extra large. Op alle modellen zorgen onze typisch omgekeerde schaapjes voor een leuke en originele touch! 

thuispak: 99 euro - comfy kleedje: 75 euro

3. De Somnox slaaprobot

De Somnox slaaprobot van Auping werd specifiek ontworpen voor mensen met een stress-gerelateerd slaaptekort. Ideaal voor wie 's nachts wel eens ligt te piekeren…

4. Een slaapmasker

Een slaapmaskertje ziet er niet alleen leuk uit, je slaapt er ook vaster en langer door. Vraag naar onze Hästens of Mikmax slaapmaskers in de winkel! 

Slaapmasker: 12 - 25 euro

5. Een hoofdkussen

Een goed hoofdkussen is onmisbaar voor een zalige nachtrust. In de winkel hebben we een breed assortiment aan hoofdkussens, vraag raad aan één van onze Nachtwachters! 

6. Een gezellige plaid

Hier kan je nooit mee missen. We hebben plaids in verschillende materialen: fleece, wol, …. Heel leuk om gezellig mee in de zetel te zitten of om aan het voeteinde van het bed te leggen.

Plaids: vanaf 20 euro

7. Sierkussens

Een sierkussen werkt het bed volledig af of geeft een persoonlijke touch aan uw leefruimte. In onze winkel bieden we verschillende sierkussens aan van onder andere Lexington en Scapa Home. Vraag gerust één van onze Nachtwachters om advies! 

Sierkussensloop + vulkussen: vanaf 24 euro

8. Een dekbedovertrek

Een dekbedovertrek bepaalt in grote mate de uitstraling van een slaapkamer. We bieden een ruim aanbod van bedlinnen van de bovenste plank, in verschillende materialen: satijn, jersey, katoen, linnen, ... . Keuze genoeg! 

 

Kom gerust langs in onze showroom, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte kerstcadeau!

Nog vragen? Contacteer ons