Op zaterdag 10 juni zal onze winkel uitzonderlijk gesloten zijn want...dan vieren we de liefde! 

Fylds' vernieuwde haar collectie!

Het Belgische Bed van Fylds' kreeg een nieuwe uitstraling

Het Belgische Bed van Fylds’ krijgt een nieuwe uitstraling. De bedden van Fylds’ worden nog steeds handgemaakt in Limburg, en blijven dus 100% Belgisch. Ze brengen de beste natuurlijke ingrediënten van eigen bodem samen, met respect voor mens en milieu. We blijven dus genieten van het zalige comfort van het Belgisch Bed.

Wat wel veranderde is de uitstraling van hun boxsprings, die wat strakker en eleganter werden. Fylds’ introduceerde ook enkele nieuwe exclusieve potensets, een ogenschijnlijk klein detail maar het zorgt er wel voor dat je droombed volledig aansluit bij jouw interieur. Daarnaast creëerde Fylds’ ook het nieuwe hoofdbord ‘Marcourt’. Dit betekent dat je nu dus de keuze krijgt uit 5 verschillende types poten en maar liefst 13 verschillende hoofdborden!

De luxestoffen voor de afwerking van jouw bed selecteert Fylds’ nog steeds bij de beste fabrikanten in Europa. In hun ruim assortiment vind je gegarandeerd de kleur en het type stof dat perfect past in jouw slaapkamerinterieur. De meester-stoffeerders van Fylds’ werken je bed vakkundig en met liefde af in de stof van jouw keuze.

Nog vragen over de boxsprings van Fylds’? Contacteer gerust één van onze Nachtwachters, wij helpen jou graag verder!