De Nightro reistopper van Equilli

Getest en goedgekeurd door topatleten!

De Nightro reistopper ontstond vanuit een samenwerking tussen Equilli en BekaertDeslee (specialist in de ontwikkeling en vervaardiging van matrastextiel en -hoezen), met het oog op de Olympische Spelen in Tokio dit jaar. Doordat geweten was dat de matrassen in Japan over het algemeen heel hard en basic zijn, kregen zij de vraag van coaches en internationale topatleten om een topmatras te ontwikkelen die hen zou helpen hun prestaties een boost te geven. Nightro werd ondertussen uitvoerig getest en goedgekeurd!

In de topsport is men zich er zeer bewust van dat een goede nachtrust een beslissende factor voor succes is. Slaap zorgt voor meer energie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Dit laten afhangen van een hotelkamer, waar je geen controle hebt over de matras waarop je slaapt, is een risico dat men liever niet neemt. Daarom is de Nightro reistopper ook heel eenvoudig op te rollen en op te bergen in een handige reistas.

Nightro combineert ergonomie met comfort en verkoeling. Dankzij de microcoil pocketveren in deze topmatras geniet je van een optimale ventilatie, heel welkom tijdens deze warme zomer in Tokio! Maar ook met ergonomie hield Equilli, het Belgische merk van ‘de matras op maat’, natuurlijk rekening. Enkel zo kan het lichaam ’s nachts optimaal herstellen.

Ook jij kan slapen als een topatleet, test de nieuwe Nightro reistopper van Equilli gerust eens uit in onze showroom of contacteer ons bij vragen.