De Lexington Spring collectie 2022

De lente brengt opnieuw heldere dagen, kleuren en patronen met zich mee!

We houden van de veranderingen die zich in de natuur voordoen bij de start van een nieuw seizoen. Het geeft ons de kans om ons interieur aan te passen aan deze nieuwe periode, net zoals we dat met onze kleerkast zouden doen.

De lente brengt opnieuw heldere dagen, kleuren en patronen met zich mee. De makkelijkste manier om je huis deze lente te decoreren en nieuw leven in te blazen is door over te stappen op textiel dat de helderheid van het seizoen weerspiegelt! Dat doet deze nieuwste collectie van Lexington Company zeker, ontdek de collectie hieronder en in onze winkel.

Slaapkamers zijn meer geworden dan enkel een plaats om te slapen. Tegenwoordig sporten we, werken we, brengen we tijd door met ons gezin en kijken we tv in onze slaapkamers. Soms zorgt dit wel eens voor een minder goede nachtrust. Probeer tot rust te komen door een ontspannen sfeer te creëren en er een kamer van te maken om eens helemaal niets te doen. Maak er een plek van waar je aan het eind van de dag graag naar terug wilt keren.

Dit seizoen creëerde Lexington enkele volledig nieuwe stukken beddengoed in levendige en gedurfde kleuren. Niet de klassieke ontwerpen die we van Lexington gewoon zijn, maar echt iets voor liefhebbers van kleur en eigentijdse ontwerpen, die tegelijk ook een hoge kwaliteit beddengoed waarderen.

Lexington zorgde voor vier katoenen dekbedovertrek sets in deze vrolijke kleuren: groen, zonnig geel, warm perzik en zacht lila. Alle vier heel eenvoudig te combineren met de verschillende wollen plaids, zachte bedspreien en sierkussens uit deze lentecollectie.

Je living zet de toon voor het hele huis. Het is uiteraard een kamer gemaakt om in te wonen, maar je wil er ook een plek van maken waar iedereen zich prettig voelt en niemand weg wil. Een gemakkelijke manier om dat gevoel te creëren is met sierkussens en plaids.

Wij zijn van het principe: hoe meer, hoe beter! Heerlijk om samen knus tijd op de zetel door te brengen omringd door gezellige plaids en kussens. Het kleurenpalet dit seizoen? Lichte kleuren in beige, wit en groen, met accenten in perzik, geel en lila.

Ontdek deze kleurrijke lentecollectie van Lexington nu in onze winkel. Vragen? Contacteer ons gerust!