SmartSleeve

De werking van een SmartSleeve beschermhoes

SmartSleeve is een revolutionaire matrasbeschermer en kussenbeschermer die jouw slaapcomfortgezondheid en de hygiëne van je matras optimaliseert. In de beschermhoezen van SmartSleeve worden drie toptechnologieën gecombineerd. 

De stof werd gebreid in een speciale 3D-structuur die de matras permanent ventileert en de druk van het lichaam op de matras vermindert. SmartSleeve regelt het vochtgehalte en de temperatuur van de slaapomgeving. Een probiotische biotechnologie in de stof houdt jouw matras op een 100% natuurlijke manier schoon. 

Al deze voordelen zijn het recept voor een slim, hemels bed! 

Verschillende types SmartSleeve beschermhoezen

  • SmartSleeve Premium
  • SmartSleeve Premium Waterproof
  • SmartSleeve Essential
  • SmartSleeve Essential Waterproof
  • SmartSleeve Pillow

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

3D-kruisstructuur: Cairfull van SmartSleeve

De driedimensionale kruisvormige structuur van Cairfull zorgt voor een ventilerende luchtlaag in jouw beschermhoes. Beweging stimuleert de luchtcirculatie onder het lichaam en de verdamping van het geabsorbeerde vocht. De luchtlaag verdeelt de warmte ook gelijkmatig over het gehele slaapoppervlak. 

Probiotica: Purotex van SmartSleeve

Purotex maakt gebruik van de technologie van actieve probiotica. Deze probiotica op jouw beschermhoes verminderen de hoeveelheid allergenen van huisstofmijten na twee weken met 93,7%! De actieve probiotica creëren dus met andere woorden een frisse en schone slaapomgeving. Last van een allergie? Ontdek hier onze tips voor het kiezen van een geschikte matras

Regelt vochtgehalte en temperatuur: Adaptive van SmartSleeve

Adaptive behandelt de SmartSleeve met een temperatuurgevoelig polymeer en geeft een dynamische respons: hoe warmer het wordt, hoe meer Adaptive vocht verdampt. Meer verdamping betekent een drogere en koelere slaapomgeving