In januari open op zondag van 14 - 18 u.

My Alpaca

100% natuurlijk en hypoallergene kwaliteiten

De handgemaakt dekbedden van My Alpaca bestaan voor 100% uit Alpaca wol. Deze holle vezels zorgen voor een optimale ventilatie en absorberen lichaamsvocht zonder deze vast te houden. Hierdoor blijft het dekbed droog, wat het minder aantrekkelijk maakt voor huisstofmijt om er zich in te nestelen.

Daarnaast bevatten ze geen lanoline of andere lipiden waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor mensen met allergieën of astma.

Een ander specifiek kenmerk van alpaca wol is de thermoregulerend factor. De alpaca's hebben zich ontwikkeld om zichzelf te beschermen tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen die voorkomen in het Andesgebergte. Hun wol past zich aan de lichaamstemperatuur aan en heeft dus de unieke eigenschap om warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Kortom zalig slapen, elk seizoen!

Voordelen van een Alpaca dekbed:

  • Thermoregulerend
  • Vochtafvoerend
  • Hypoallergeen
  • Duurzaam & diervriendelijk

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!