Psst...Onze vernieuwde winkel ontwaakt op maandag 3 oktober ! In tussentijd blijft u welkom in onze Auping Store (naast ingang De Nachtwacht).

Proefslapen in Het Testnest

Een bed koop je niet impulsief. Je wil zeker zijn van een goede nachtrust, jarenlang. Dat is ook onze wens.

Het idee is eenvoudig: met een wagen maak je liefst een testrit en kleding probeer je graag even uit in een pashokje. Waarom zou je dan ook niet eens een nacht testslapen in het bed dat jouw voorkeur geniet, en minstens 10 jaar voor jouw zalige nachtrust moet zorgen?

De Nachtwacht biedt met het Testnest een unieke mogelijkheid: je favoriet bed voor aankoop testen, in stijl. Benieuwd? Lees hieronder verder of vraag naar meer info in onze winkel!

 

Het Testnest blijft door corona helaas nog even gesloten.

Bezoek ons Testnest

Heel benieuwd naar ons Testnest? Via deze weg kan je ons een virtueel bezoekje brengen! 

Hoe kan je proefslapen? 

Vooraf maken wij een uitgebreide analyse van jouw slaapgewoontes. Op basis van de volgende elementen kiezen we met jou het geschikte bed.

  • Rugklachten
  • Transpiratie
  • Allergieën
  • Budget en persoonlijke smaak

In ons Testnest kan je boxsprings van de volgende 4 topmerken terugvinden: HästensFylds (Het Belgisch Bed)Magnitude en Vispring. Het bed dat je overweegt aan te kopen wordt klaargemaakt, zodat je zalig kan slapen.

Je hebt proefgeslapen in Het Testnest?

Kan je na één proefnacht proefslapen 100% zeker zijn van het perfecte bed? Natuurlijk niet. Misschien zal je je zelfs wat storen aan geluiden, geuren, die je niet gewoon bent.

Toch is de ‘eerste indruk’ van groot belang. En daar willen wij je van laten proeven. Nestel je in het bed, sluit de ogen, en stel jezelf de vraag: hoe voelt dit? Wordt dit de volgende jaren het zalige sluitstuk van een hectische dag?

We werken enkel met de beste merken


Meer merken arrow