Frédéric

Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest.

Rugklachten door een te harde matras

Na ettelijke bezoeken aan een chiropractor en specialist in rugproblemen viel het verdict: een te harde matras zou wel eens de boosdoener kunnen zijn. Een nieuwe matras drong zich op en daarom zijn wij eerst te rade gegaan bij De Nachtwacht.

In de winkel werden wij geadviseerd door Mathilde, die ruim de tijd nam om opties te overlopen. Aan de hand van ons persoonlijk profiel werden de matrassen geselecteerd die mogelijks aan onze noden voldeden. Door middel van een Sleep Scan bood De Nachtwacht ook de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerde matras van Equilli samen te stellen.

Na uitvoerig testen van de verschillende matrassen, viel onze keuze uiteindelijk voor de Chambord matras van Magnitude. Aangezien ons huidige bedframe ook aan vervanging toe was, kozen wij meteen ook voor een boxspring onderstel van Magnitude (box Elegance). De boxspring heeft een moderne look en ook daar bestond de mogelijkheid om de boxspring volledig te personaliseren, aangezien iedere boxspring van Magnitude handwerk is.

Matras testen in het Testnest

Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest. Na een nacht op de matras geslapen te hebben en een stevig ontbijt later, stond onze keuze definitief vast. Een unieke ervaring, die ons nog meer overtuigd heeft.

 

Frédéric

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.